Windows Phone Apps

Windows Phoneapps

De mobiele markt kent een beperkt aantal spelers. De belangrijkste zijn Apple met iOS voor de iPhone, Google met Android en Windows Phone van Microsoft. Iedere leverancier heeft zijn eigen ecosysteem.

Apps

Een mobiel ecosysteem heeft als doel om de eindgebruiker zo compleet en zorgeloos mogelijk te ondersteunen. Ieder systeem heeft uiteraard ook zijn eigen specifieke eisen, eigenschappen en eigenaardigheden. Het is technisch dan ook niet mogelijk om één app voor alle systemen te ontwikkelen. Voor ieder systeem moet een aparte app worden gebouwd en aangeboden aan de betreffende app store.

In overleg met u bepalen we voor welke ecosystemen een app gebouwd moet worden. Bij het ontwikkelen van de app wordt altijd rekening gehouden met de mogelijkheid om deze ook naar andere systemen te brengen.

Hoewel onze specialiteit ligt bij het ontwikkelen van Windows Phone apps bouwen we ook graag uw iPhone of Android app.

Free Musketeers App

Free Musketeers is een uitgever waarbij iedereen welkom is. Zonder voorwaarden, zonder verkoopverwachtingen. Zonder een oordeel over het hebben van talent of niet. Dus ook een beginnend schrijver. Deze app toont ons aanbod en biedt de mogelijkheid om boeken veilig een eenvoudig aan te schaffen. Download de app van de marketplace.

Mora Snack App

De Mora Snack App is onze eerst Windows Phone App die nu al bijna een jaar in de marketplace staat.

TripTrack

Rittenregistratie lastig? Met de TripTrack App van Resultfactory wordt dit een stuk eenvoudiger!

SayWhat

Kent u dat? Uw zoon of dochter heeft weer eens leuke uitspraak of opmerking gedaan en het liefst wilt u die bewaren zodat u het niet vergeet. In plaats van het op te schrijven in een speciaal schriftje, wat waarschijnlijk niet altijd voor handen is, kunt u straks de SayWhat App van Resultfactory gebruiken.