Resultsites Mobile

Websites worden steeds vaker bezocht met een mobiele telefoon. De afmetingen zijn klein vergeleken met een pc en bovendien is het navigeren een stuk lastiger dan met een muis. Het is dus zeer waarschijnlijk dat uw website niet persé geschikt is voor mobiele bezoekers. Het aantal mobiele surfers zal voorlopig alleen maar toenemen en daarom wordt het belangrijk voor u als bedrijf om een mobiele strategie te ontwikkelen.

In de 10 jaar van ons bestaan hebben we een schat aan kennis en ervaring opgedaan voor het bouwen van efficiënte en professionele websites. Met onze Resultware technologie zijn we dan ook uitstekend uitgerust om van uw site een mobiele website af te leiden. Uw mobiele website is dan opvraagbaar op alle mobiele toestellen zoals de iPhone, Blackberry, Nokia en vele andere. Bovendien houden wij de ontwikkelingen voor u bij, en blijft uw website, via onze gratis updates, altijd optimaal functioneren op toekomstige toestellen.

opera on iphoneDe mobiele site is, net als uw reguliere website, via het Resultsites CMS te onderhouden. Geen nieuwe leercurve dus.

Resultfactory bouwt uw mobiele website al vanaf €495. Na een inleidend gesprek waarin we alle ideeën bij elkaar leggen, komen wij met een op maat gemaakt voorstel. De .mobi domeinnaam registreren wij voor slechts € 29 euro per jaar.
Hosting, inclusief support, gratis updates, backups en licenties kost voor nieuwe klanten €39 per maand. Bestaande klanten wordt slechts €10 in rekening gebracht voor de hosting aangezien het dan om een multi-site gaat.

Voor uw mobiele site krijgt u uiteraard onze Livestats statistieken en als u de code doorgeeft wordt ook Google Analytics voor u gevuld.