Nieuwsitem

Microsoft en Resultfactory werken samen om betere apps te ontwikkelen

In een goede samenwerking met Microsoft UK werkt Resultfactory aan het optimaliseren van het cross-platform ontwikkelproces van apps voor Android, iOS en Windows platformen.

Cross-platform mobile apps

Cross-platform mobile apps ontwikkeling voor Android, iOS en Windows houdt in dat een app wordt gebouwd met dezelfde code voor de drie platformen. Slechts een klein percentage van de code is platform-specifiek. Microsoft ondersteunt Resultfactory in het versnellen van het gehele ontwikkelproces, met behoud van de kwaliteit.

DevOps

App ontwikkeling voor moderne platforms houdt meer in dan alleen het schrijven van code. Alle activiteiten bij elkaar worden DevOps (development + operations) genoemd en bevatten de complete applicatie lifecycle, van idee tot en met het aanbieden aan de App stores van ieder platform.

Al deze activiteiten worden in deze unieke samenwerking geïmplementeerd. De bevindingen van Resultfactory worden met Microsoft gedeeld en besproken. Door de directe interactie met de engineers van het team is een unieke samenwerking ontstaan.

Test Cloud

De Xamarin Test Cloud is een belangrijk hulpmiddel voor het efficiënt ontwikkelen van Cross Platform Apps. Met behulp van de Xamarin Test Cloud kunnen wij onze apps op zo'n 2.000 devices (phones en tablets) testen. Direct is zichtbaar welke devices wel of niet naar behoren werken met de geteste App.

Apps die op alle devices werken worden automatisch aangeboden aan bèta testers of zelfs direct aan de verschillende app stores (App Store, Google Play en Windows Store).

Deze DevOps cyclus optimaliseert onze ontwikkel-, en testtijden. Hierdoor kunnen we kwalitatieve apps aanbieden tegen concurrerende tarieven met een aanzienlijk kortere time-to-market.

Het is om bovenstaande redenen dat wij de samenwerking met Microsoft als zeer effectief ervaren.

Bent u ook voornemens een app te ontwikkelen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Microsoft en Resultfactory werken samen om betere apps te ontwikkelen